Är du nyfiken på att jobba på H&M?

Just nu söker H&M dig som vill jobba extra under sommaren.Tycker du det är roligt att jobba med service, försäljning och har ett intresse för mode? Då är det dig vi söker! 
 

Vi söker främst dig som är mellan 18 och 22 år gammal, men alla är välkomna att söka. H&M följer såklart Handels kollektivavtal för lönesättning. 
 

Vill du veta mer om H&M och hur du kan söka? Välkommen att delta i vår Workshop! 

 
Tillsammans med H&M genomför Stiftelsen The Global Village tre workshops för dig som skulle vilja veta mer om hur det är att arbeta hos H&MFör dig som är intresserad av att bli en del av H&M:s vikariepool kommer vi att visa hur du kan söka via hemsidan. Träffa oss i Rinkebyfredag 14e maj, måndag 17e maj eller tisdag 18e maj. Med anledning av Covid-19 kan workshopen komma att genomföras digitalt.  

 

Klicka på länken nedan för att anmäla ditt intresseBegränsade platser på grund av Covid-19.  

 

Plats: Stiftelsen The Global Village,Rinkebystråket 92 i SpångaMed anledning av Covid-19 kan workshopen komma att genomföras digitalt. 

 

Datum: 

·          Fredag 14 maj klockan: 16.00 – 18:00 –> anmäl dig här  

·          Måndag 17 maj klockan: 17.30 – 19:30 –> anmäl dig här 

·          Tisdag 18 maj klockan: 17.30 – 19:30 –> anmäl dig här 

 
Under ca 2 timmar kommer vi erbjuda dig följande: 

 

·          Vad det innebär att jobba på H&M 

·          Hur det går till när man söker jobb på H&M 

·          Genomgång av rekryteringsprocessen  

·          Hjälpa dig att söka tjänsten 

·          CV-tips 

·          H&M:s bästa tips inför en intervju 

 

H&M söker dig som: 

Vi söker dig som gillar att arbeta i team, hittar lösningar och tar egna initiativ. Du ska trivas i en miljö där det händer mycket hela tiden och där kunden alltid står i fokus. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda våra kunder en härlig shoppingupplevelse. Därför måste du som säljare vara serviceinriktad, flexibel och gilla mode. 
 

Observera att detta endast innebär en intresseanmälan och är inte en garanterad plats. Vi hör av oss för att meddela om du har fått en garanterad plats eller inte. 

 

OBS! Om du anmält dig och fått en plats är det mycket viktigt att du i god tid avbokar om du vet att du inte kommer att kunna delta. Då har du möjlighet att lämna plats till någon annan!