Vill du vara med och skapa möten mellan medborgare och politiker i Järva?
 Bli en del av vår styrgrupp för Town Hall Meetings!


Just nu söker vi dig som tillsammans med oss vill minska avståndet mellan politiker och medborgare i Järvaområdet. Bli en del styrgruppen för Town Hall Meetings och hjälp oss lyfta fler röster från Järvaområdet.

Town Hall Meetings är möten mellan politiker och boenden och verksamma i Järvaområdet som äger rum året runt. Stiftelsen The Global Village, Kista Träff och Rinkeby Folkets Hus startar en styrgrupp för Town Hall Meetings. Din uppgift som medlem i styrgruppen är att fånga upp ämnen som boenden i området vill diskutera och att sprida information så att fler får kännedom om möjligheten att träffa politiker och diskutera utmaningar och möjligheter i vårt samhälle.

Vi söker dig som bor i Rinkeby-Kista eller Spånga-Tensta stadsdelsområde och har ett stort kontaktnät. Uppdraget som medlem i styrgruppen för Town Hall Meeting är arvoderat och innebär ungefär 10h i månaden till och med maj 2022.

Skriv till oss och berätta kort om dig själv, varför du vill bli en del av styrgruppen för Town Hall Meeting och om du har andra engagemang i Järva. Skicka intresseanmälan till info@theglobalvillage.se. Den 27 januari går vi igenom intresseanmälningarna som kommit in.