Järva filmfestival

vaccinationsfestival + os finalmatchen på järva filmfestival fredag den 6 aug 20221

Om årets program

Nu är det klart. OS Finalmatchen damfotbollen – Sverige-Kanada – visas på Järva Filmfestival (utomhusbio) idag kl. 14.00. Vi har fått rättigheterna/licens gratis från Hoist Group. Vi visar matchen på storskärm -50kvm.
 
Datum: fredag den 6 aug
Tid: kl. 14.00
 
Idag fredag den 6 augusti är det sista dagen på Järva Filmfestival. Se filmen Modig och Ice Age 4. Filmstart k. 16.00. Ta chansen att vaccinera dig om du är över 18 år. Vi erbjuder Pfizer-vaccinet dos 1 eller dos 2.
 
Lördag den 7 aug är inställd.
Järva Filmfestival ställer in lördag den 7 augusti på grund av vädret. Det ska regna större delen av eftermiddagen. Även om regnet skulle upphöra kommer gräset vara blött för alla besökare.
Vägbeskrivning med mera hittar du på https://theglobalvillage.se/jarvafilmfestival/
May be an image of one or more people, sky, park and grass

——————

Äntligen är det dags igen för den årliga Järva filmfestival! Välkommen på mysig och gratis utomhusbio för hela familjen. Varje kväll visas två filmer. I år blir det bara barnfilmer. Ta med picknick-korg, en filt och släkt och vänner på en riktigt härlig sommarupplevelse. På plats kommer barnen också få ta del av gratis ansiktsmålning. På plats erbjuder vi även drop-in vaccination för dos 1 och dos 2. Vi har även samarbete med Kry, Legehuset och H&M som kommer finnas på plats med personal och aktiviteter. 

Datum: 1-6 augusti

Tid: filmstart kl. 16.00

Plats: gräsplanen mellan Spånga IP och Enbacksskolan.

Ladda ner programmet i PDF: A4 eller A3

Ladda ner programmet i JPEG: A4 eller A3

TA DEL AV senaste uppdatering på vår facebook eventsida 

Särskilt tack till Kry och legehuset

Stiftelsen The Global Village önskar tacka Kry och Legehuset för deras engagemang och stöd till Järva Filmfestivalen. Genom vårt samarbete bidrar Kry och Legehuset med munskydd till samtliga besökare för att öka ytterligare tryggheten.  

Legehuset kommer finnas på plats med personal och en mobilenhet, en buss, på måndag den 2 aug och tisdag den 3 aug. Legehuset bidrar även med gratis

• blodtrycksmätningar.

• erbjuder 500 gratis antikroppstest.

• goodie bag med lite informationsblad samt penna och handsprit. 

• engagerad och inspirerande personal för att inspirera nästa generation unga till yrken inom sjukvården

Så här säger Kry och Legehusets ledning om vårt samarbete:

– Det är viktigt med samverkan mellan offentlig sektor, näringslivet och civilsamhället för jämlik hälsa och för att öka vaccinationsgraden i de mest sårbara områdena i vår region och vårt land. När vi fick förfrågan från Stiftelsen The Global Village att bidra till att ytterligare öka tryggheten på filmfestivalen genom att dela ut munskydd var det en självklarhet. Vi driver själva vaccinationscentraler i Rinkeby och Nacka samt flera andra orter i Sverige och hoppas att ännu fler tar vaccinet – för sig själva, sin familj och för samhället. Tillsammans gör vi skillnad, säger Erik Hjelmstedt, VD, Kry.

– Tillsammans gör vi större skillnad när offentlig sektor, näringsliv och civilsamhälle samarbetar. När vi på Legehuset fick förfrågan från Stiftelsen The Global Village så kändes det som en självklarhet att vara med trots kort framförhållning.  Legehuset huvudfokus är att bidra med kunskap om betydelsen av förebyggande vård, särskillt i utsatta områden som dessa. Att erbjuda preventiv vård är av yttersta vikt ur ett jämlikt hälso- och sjukvårdsperspektiv. Legehuset välkomnar liknande samarbeten och hoppas på en frisk och hälsosam framtid, säger Omar Maslah, Vice VD, Legehuset.