Naod Abera

Styrelseledamot
 

Naod är en Marknadskommunikatör med erfarenhet från kommunikationsbyrån Le Bureau, marknadsavdelningen på drivmedelsbolaget OKQ8 på nordisk nivå och som Kommunikationsansvarig på Kista Science City AB. Naod har läst Medievetarprogrammet med medie- och kommunikationsvetenskap som inriktning på Södertörns Högskola samt Operativ projektledning på Berghs School of Communication. Han är Alumni ambassadör för Södertörns högskola. Samt inspiratör och klasscoach för skolor i Järva genom organisationen MyDreamNow. I föreningen The Global Village- arrangör av Järvaveckan 2017-2018 är Naod PR-ansvarig samt ordinarie Styrelseledamot.

Egenskaper:
Naod är en framåtsträvande person med ett analytisk och strukturerat arbetssätt. Van vid att organisera och behandla stressiga situationer. Hans främsta styrkor är att han älskar att hitta strukturerade lösningar på nya problem samt att Naod är en mycket god skribent och talare som kan anpassa och bryta ner innehåll till olika målgrupper med en hög kunskap av olika kanaler och verktyg.

Som andra ofta påpekar är Naod en omtänksam och utåtriktad människa med god social kompetens och en nyfikenhet på sin omvärld. Naod har en god samarbetsförmåga och är en lagspelare som förstår de dynamiska spelreglerna om vad som krävs för att leverera i grupp.

Drivkrafter:
Naods främsta drivkrafter är att få lära och utvecklas som person samt att få inflytande, i syfte att förbättra sin omgivning. Han har en stark passion för människor, dess beteenden och hur han kan bidra till skapandet av engagerande kommunikation som skapar mervärde. Ett arbete som löser den faktiska utmaningen och bygger starka relationer!